گیربکس

لیست قیمت تمامی کالا ها به روز بوده و ثبت سفارش از طریق وبسایت (بدون پرداخت هزینه) و یا تماس با مجموعه امکان پذیر است.

توضیح: این استاندارد به طراحی و محاسبه گیربکس‌های حلزونی می‌پردازد و معیارهای لازم برای اطمینان از عملکرد صحیح و کارایی این نوع گیربکس‌ها را مشخص می‌کند.

در بعضی موارد ، گیربکس های استاندارد ممکن است نیازهای خاص یک برنامه را برآورده نکنند. در این موارد ، گیربکس های سفارشی را می توان به گونه ای طراحی کرد که مشخصات دقیق مورد نیاز برای کار را ارائه دهد.

ابعاد و وزن: توجه به فضای موجود برای نصب و وزن مجاز دستگاه.

در ابتدایی ترین مفهوم، جعبه دنده مانند یک سیستم چرخدنده کار می‌کند. گشتاور و سرعت را بین یک محرک، مانند یک موتور، و یک متحرک تغییر می‌دهد.

از آن جایی که گیربکس کاهنده باید سرعت خروجی کمتری را نسبت به سرعت ورودی تحویل دهد، به منظور کاهش سرعت باید نسبت چرخ دندانه ها را افزایش دهد. به این ترتیب که در ابتدای سیستم از چرخ دنده های کوچک تر و در بخش خروجی سیستم از چرخ دنده های بزرگ تری استفاده می گردد تا سرعت به میزان کافی کاهش یابد.

گیربکس‌های خورشیدی به دلیل توزیع یکنواخت نیرو، از دوام بیشتری نسبت به سایر گیربکس‌ها برخوردارند. این نوع گیربکس به طور عمده در خودروها، تجهیزات صنایع فولاد و ماشین‌های سنگین به کار می‌رود.

در زیر چند مورد از معروف‌ترین برندهای گیربکس صنعتی ذکر شده است:

گیربکس اکسترودر نوعی مرجع از گیربکس های صنعتی محسوب می شود که در هنگام حمل مواد، تحمل بار شعاعی، بار محوری، بار لحظه ای و شوک را دارا بوده و از این جهت به یک گیربکس خاص مبدل شده است. گیربکس اکسترودر موجب می شود تا با فرآیند اکستروژن، مواد پرس شده و قطعه مورد نظر تولید گردد. اکستروژن یک فرآیند قالب گیری تولیدی بوده و گیربکس اکسترودر به واسطه توان، قدرت و گشتاور بالایی که ایجاد می کند برای تامین فشار لازم برای تزریق مواد به داخل قالب مورد استفاده قرار می گیرد. گیربکس اکسترودر در حقیقت گیربکس کرانویل یا شافت موازی بهینه سازی شده است که قدرت تحمل بارهای محوری و شعاعی را دارا بوده و گشتاور بسیار بالایی ایجاد می کند. عملکرد این گیربکس به این صورت است که نیروی الکتروموتور به گیربکس منتقل شده و گیربکس اکسترودر با کاهش دور، گشتاور را به شدت افزایش داده و با چرخش ماردون، انتقال متریال به داخل قالب با فشار بالا انجام می شود.

گرمای بیش از حد باعث خرابی در جعبه دنده می‌شود. برای جلوگیری از گرم شدن بیش از حد، دمای گیربکس صنعتی باید به صورت دوره ای بررسی شود.

انواع مختلفی از گیربکس‌های صنعتی در سرتاسر جهان ساخته شده است. یکی از تفاوت‌های اساسی موجود بین گیربکس‌ها مشخصه‌های کارایی آن‌هاست. قیمت انواع گیربکس هم با در نظر گرفتن همین تفاوت‌ها مشخص می‌شود.

گشتاور خروجی گیربکس: یکی از عوامل تاثیر گذار در قیمت گیربکس صنعتی، گشتاوری است که برای حرکت چرخدنده‌ها تولید می‌شود.

اجزای گیربکس های حلزونی شامل ماردون فولادی، چرخ دنده، شافت، فلنچ، محور، بلبینگ و بدنه می باشد و عموما بر اساس کارکرد گیربکس، جنس بدنه آن ها از چدن یا آلومینیوم ساخته می شوند.

گیربکس صنعتی به سیستمی گفته می‌شود که در آن انرژی مکانیکی از دستگاهی به عنوان محرک به دستگاهی به عنوان متحرک انتقال داده می‌شود که این انتقال قدرت با افزایش یا کاهش گشتاور و سرعت همراه است. وظیفه اصلی هر نوع گیربکسی انتقال و تبدیل قدرت و گشتاور بر حسب بخش های مختلف صنعتی مورد نیاز است.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *